Vår visjon: «En barnehage hvor barna er i aktivitet hver dag og hvor vi lar barn utvikle seg med tro på seg selv.»

Våre verdier:

AKTIVITET-TRIVSEL-MESTRING

Disse verdiene skal ligge til grunn i alt arbeidet vi gjør i barnehagen. Vi vil ha mye og god tid til barna og deres lek! Vi er der vi er, vi har god voksentid til barna og mye humor. "Stopp klokka, vi leker!" er et motto vi streber etter.

Vi har stor tro på sitatet: Inntrykk skaper uttrykk uansett alder. Vi vil at barna skal få oppleve masse i sin barnehagehverdag, i form av aktiviteter både inne og ute. Vi er en turglad gjeng som ofte tar oss en biltur både i nærområdet og på langturer. Vi besøker Oslo, Sørum fritidsgård, Aker Brygge, Tusenfryd, Lillestrøm, Raknehaugen, Amadeus dyrepark og mange andre morsomme steder.

Relasjonskompetanse av Phina Klein

Alle kan bake en kake,

Å skape relasjoner er som å bake en kake.

Jo bedre ingrediensene er,

Jo bedre blir kaken.