Presentasjon av barnehagen

En familiebarnehage er en barnehage der driften foregår i private hjem. Den skal ikke etterligne annen barnehagevirksomhet, men heller ta utgangspunkt i sin form og utvikle den. De små gruppene og nærheten til få voksne er familiebarnehagens styrke og kjennetegn. En annen fordel med familiebarnehage er at man har muligheter til å endre planer, være impulsiv og ta ting på sparket.

En familiebarnehage er offentlig godkjent, som igjen betyr at man må forholde seg til å drive barnehage etter lover og forskrifter som til enhver tid gjelder med utgangspunkt i barnehageloven med dens rammeplan.

I Familiebarnehagegruppen har vi 4 avdelinger. Avd. Statframveien, avd. Hilton og avd. Bakkeveien ligger på Kløfta. Avd. Kongletoppen ligger på Skogmofeltet på Jessheim. Vi jobber tett sammen på tvers av avdelingene og barna får avdeling til å leke sammen når vi er i Hilton barnepark, danser og turner,  og når vi er på turer sammen   Gamle Hilton barnepark som har ett flott uteområdet som barna kan ha allsidig lek og der er det også et lite hus som vi bruker hvis været er dårlig, vi vil også bruke Kløfta il's klubbhus til dansing og andre store happenings i barnehagen så vi kan være samlet på et sted.